Qui som?

Temps.cat va nàixer el 9 d’octubre de 2007 com una pàgina personal de Robert Monjo però actualment integra un important nombre de col·laboradors. L’objectiu principal del lloc és transmetre les contribucions més importants de l’autor en l’àmbit científic (principalment ciències físiques) i en l’ambit humanístic (tant filosòfic com artístic). Per aquesta raó, a més d’un llistat de publicacions, també podem trobar quatre seccions clarament diferenciades:

1. Tempèrie i clima. Aquí trobem una colecció d’enllaços a diferents llocs de temàtica meteorològica i climatològica, així com alguns treballs divulgatius de temes com la paleoclimatologia, l’escalfament global, etc.

2. Temps i univers. Aquí es desenvoluparan les principals contribucions en física teòrica.

3. Temps d’art. Alguns de les obres pictòriques més rellevants de l’autor poden consultar-se en aquest apartat.

4. Tempus fugit. Espai filosòfic dedicat especialment a la vida, la ment i la societat, peces claus en la conciència humana.

Per tant, podem definir a Temps.cat com un portal de ciència i conciència, dos dels principals eixos del progrés en els assentaments humans. Per aquesta raó, tant l’ètica com la política són temes que ens han interessat molt, i sempre des del punt de vista científic. Perquè la conciència pot apropar-se cada cop més a ser objectiva i justa si els judicis tenen lloc des de disciplines allò més científiques com siga possible.

 

Per assolir una societat més humana i justa pensem que ha d’anar de la mà d’una societat més científica i objectiva. Per aquesta raó Temps.cat és molt més que un projecte personal, és un projecte encaminat al progrés social on tothom pot participar. Si vosaltres teniu inquietuds simulars no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, ja que cal unir forces per a construir propostes sòlides per a una societat més justa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.