Pluralitat: senyeres catalanes

Als territoris catalans tenim un autèntic muralde senyeres de totes les formes i geometries possibles. Veieu sinó:

Reial d’Aragó Oficial d’Aragó

Oficial de Catalunya

Oficial del País Valencià
Oficial de Balears Estelada Aragonesa Independentista Estrelada valenciana
Països Catalans Senyal Reial Esquerra Republicana

Esquerra valenciana

Unió Catalanista Hipotètica original Comunista Pais Valencià pre-autonòmic

La gran diversitat de banderes catalanes és una mostra de l’espectacular riquesa de pensaments del nostre país. La pluralitat és clarament positiva sempre i quan hi ha un respecte mutu. Però és encara més positiva si hi ha un agermanament integrador.

L’esquerra democràtica sempre s’ha caracteritzat per un pluralisme ple de convivència, però de vegades per petites discrepàncies no ha hagut la suficient unió per fer front les adversitats i la reivindicació dels drets fonamentals com ara l’autodeterminació, bé en forma d’autogovern regional, federal o independent, decidit per la majoria del poble, a qui li corresponen els propis drets.

Leave a Comment